Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Thessaloniki
Αρχική LagadasPress.gr Συνεχίζονται τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test στο αυτοκίνητο σε Φίλυρο, Χορτιάτη και ...

Συνεχίζονται τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test στο αυτοκίνητο σε Φίλυρο, Χορτιάτη και Πανόραμα

Συνεχίζονται τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη – Στο Φίλυρο στις 11/2, τον Χορτιάτη στις 12/2 και το Πανόραμα στις 14/2- Γρήγορα και με ασφάλεια.

Συνεχίζονται στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες. Η αρχή έγινε στην Πυλαία, ενώ αυτή την εβδομάδα ο δήμος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί ελέγχους στο Φίλυρο, τον Χορτιάτη και το Πανόραμα.

Η πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε εντελώς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

- Διαφήμιση -

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν:
-Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στην Τοπική Κοινότητα του Φιλύρου από τις 10:00π.μ. το πρωί έως τις 3:00μ.μ., στην είσοδο του Φιλύρου (κόμβο Ελληνικού Παιδικού Χωριού)
-Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 στην Τοπική Κοινότητα του Χορτιάτη από τις 10:00π.μ. το πρωί έως τις 3:00μ.μ., επί της οδού Σχολείου 1 (στο γήπεδο του Χορτιάτη)
-Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 στην Τοπική Κοινότητα του Πανοράματος από τις 10:00π.μ. το πρωί έως τις 3:00μ.μ., επί της οδού Ηπείρου 19 (κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής).

Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα βρίσκεται στα παραπάνω σημεία και θα διενεργεί τεστ ΜΟΝΟ σε πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.).
Τα τεστ θα είναι δωρεάν για όλους. Οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ. Επίσης θα τους ζητηθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος. Για τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο τεστ γρήγορα και με ασφάλεια από το οχήματά τους. Το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στον χώρο θα βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Εντός των ημερών, περιμένουμε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την Τοπική Κοινότητα του Ασβεστοχωρίου και την Εξοχή.

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ

Τοποθετούνται καφέ κάδοι στην Λαϊκή Αγορά Τσέλιου στην Πυλαία

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη κάνει ένα ακόμα βήμα για τη χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών, τοποθετώντας καφέ κάδους και στην λαϊκή αγορά Τσέλιου στην...

Χρήστος Σταϊκούρας: Οι Κτιριακές Υποδομές μεταμορφώνουν το κτιριακό δυναμικό των δημόσιων υπηρεσιών σε όλη τη χώρα

«Το μετρήσιμο έργο των Κτιριακών Υποδομών αντανακλά την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και τη συνεισφορά στον κατασκευαστικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο...

Καιρός: Νέα δεδομένα για την 25η Μαρτίου – Που θα έχει βροχές και που 22 βαθμούς

Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων. Σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές...

Θ. Καράογλου «Να αναστέλλεται η ποινική δίωξη όσων προσφεύγουν στην Επιτροπή Εξώδικης Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών»

Να αναστέλλεται η ποινική δίωξη στα πρόσωπα που έχουν προσφύγει στην Επιτροπή Εξώδικης Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών για ζητήματα φορολογικών αδικημάτων που τους αφορούν, αλλά...

Γ. Χατζηνάσιος και Στ. Κορκολής μαζί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Στέφανος Κορκολής, μετά την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, συμπράττουν ξανά για δυο μοναδικές βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής ...

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία η κλοπή και η υπεξαίρεση στα Λουτρά Λαγκαδά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σχηματίστηκαν κατά περίπτωση, δικογραφίες σε βάρος:  Ενός 28χρονου αλλοδαπού για περίπτωση κλοπής καλωδίων χαλκού αξίας (4.000) ευρώ, από...