Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.2 C
Thessaloniki
Αρχική ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δήμος Λαγκαδά: Ξεκινάν οι αιτήσεις για την Παροχή Βασικών Αγαθών από το...

Δήμος Λαγκαδά: Ξεκινάν οι αιτήσεις για την Παροχή Βασικών Αγαθών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαγκαδά  ενημερώνει τους Δημότες ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους δυνητικούς δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, για την συμμετοχή-ένταξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορούν να υποβάλλουν Αιτήσεις Συμμετοχής-Ένταξης από την 5/10/2020 έως τη 13/11/2020 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 10.00 – 14.00, στην διεύθυνση :Ματαπά 5, στο Λαγκαδά, τηλ. επικοινωνίας: 2394025517.

Οι υποψήφιοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους μπορούν να απευθύνονται και στις κάτωθι δομές του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” προς συγκέντρωση των δικαιολογητικών.

- Διαφήμιση -

1) Δημοτική Ενότητα Κορώνειας, (έδρα Γερακαρού) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Γερακαρού, Άγιος Βασίλειος, Βασιλούδη, Αρδαμέρι, Λαγκαδίκια. Τηλ. Επικοινωνίας: 2393330322.
2) Δημοτική Ενότητα Σοχού, (έδρα Σοχός) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Σοχός, Ασκός, Κρυονέρι, Αυγή. Τηλ. Επικοινωνίας: 2395330153.
3) Δημοτική Ενότητα Λαχανά, (έδρα Ξυλούπολη) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Λαχανά, Ευαγγελίστρια, Κυδωνιές, Ξυλούπολη, Νικόπολη, Δορκάδα, Στεφάνια, Μαυρορράχη, Καρτεραί, Λευκοχώρι. Τηλ. Επικοινωνίας: 2394330424.
4) Δημοτική Ενότητα Ασσήρου, (έδρα Άσσηρος) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Άσσηρος, Κριθιά, Εξαμίλι. Τηλ. Επικοινωνίας: 2394061910.
5) Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, (έδρα Βερτίσκος) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Βερτίσκος, Όσσα, Γαλήνη, Πέντε Βρύσες, Πολυδένδρι, Λοφίσκος, Αρετή. Τηλ. Επικοινωνίας: 2394330145.
6) Δημοτική Ενότητα Καλλινδοίων, (έδρα Ζαγκλιβέρι) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Ζαγκλιβέρι, Αδάμ, Πετροκέρασα, Άγιος Χαράλαμπος, Σαρακηνά, Μεσόκωμο, Καλαμωτό. Τηλ. Επικοινωνίας: 2393330225.
7) Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά, (έδρα Κοινωνικό Παντοπωλείο) η οποία εξυπηρετεί τα χωριά: Κολχικό, Λαγυνά, Ανάληψη, Καβαλλάρι, Περιβολάκι, Χρυσαυγή, Ηράκλειο και την πόλη του Λαγκαδά. Τηλ. Επικοινωνίας: 2394025517.

Για κάθε διευκρίνηση/πρόσθετη πληροφορία τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 14.00. Τηλ. Επικοινωνίας 2394025517.

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ

Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες του Fly Over – Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής

Αρχίζουν και πάλι τα έργα κατασκευής του Fly Over στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών,...

Επίθεση με γροθιές στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο από πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με...

Ενεργοποιείται από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη

Από σήμερα και έως το Σεπτέμβριο θα είναι ενεργοποιημένη η «Κάρτα του Αγρότη» όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θα διατεθεί στους παραγωγούς...

Mειώνονται οι προμήθειες των τραπεζών στις συναλλαγές μέσω POS

Nομοθετική ρύθμιση για μείωση στο 50% των χρεώσεων στην προμήθεια  των τραπεζών στα POS για ποσά έως 10 ευρώ αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση...

Μήνυμα συμπερίληψης και αλληλεγγύης από το Πανόραμα σε όλο τον κόσμο!

Το μήνυμα της ειρήνης, αποδοχής, φιλίας και συμπερίληψης της 11χρονης Λουκίας στα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ο Ολυμπιακός Ύμνος του Κωστή Παλαμά από τα...

Oι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι: Μέλπω Λεκατσά, Δέσποινα Σίνου, Βιολέτα...