Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
21.6 C
Thessaloniki
Αρχική LagadasPress.gr Ο Σοχός «επισφράγισε» την εκλογή του Γιάννη Αναστασιάδη

Ο Σοχός «επισφράγισε» την εκλογή του Γιάννη Αναστασιάδη

Ο Σοχός «επισφράγισε» την εκλογή του Γιάννη Αναστασιάδη και του συνδυασμού ‘’Νέα Αρχή’’, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, πρωτοφανή για τα δεδομένα του Σοχού με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

- Διαφήμιση -

Το μήνυμα της εκλογής του Γιάννη Αναστασιάδη στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έστειλαν οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι, που δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν τον αυριανό τους  Δήμαρχο.

Σε έναν χειμαρρώδη λόγο, και εμφανώς συγκινημένος  για την αγάπη που εισπράττει από τους συνδημότες του, ο Γιάννης Αναστασιάδης  ζήτησε να τον εμπιστευτούν, δεσμευόμενος, ότι θα εργαστεί ακούραστα και διεκδικητικά  με τους συνεργάτες του, προκειμένου ο τόπος και οι άνθρωποι του να έχουν τη θέση που τους αξίζει, σε ένα Σύγχρονο και Ανθρώπινο Δήμο.

Κάνοντας αναφορά στο ψηφοδέλτιο  της ‘’ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ’’ τόνισε «το ψηφοδέλτιο μας είναι ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό, δεν μπήκαμε ποτέ σε κομματικά καλούπια. Στην παράταξή μας συμμετέχουν πολλοί νέοι και πετυχημένοι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, ενώ μαζί τους συμπορεύονται και οι έμπειροι, αυτοί που διετέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι, αποτελώντας ένα κεφάλαιο γνώσεων».

Απευθυνόμενος ο κ. Αναστασιάδης στους κατοίκους του Σοχού τόνισε ότι η βασική του προτεραιότητα, είναι η δημιουργία, Τμημάτων Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής στο Σοχό.

 Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στα δυο μεγάλα δρόμενα, που διαδραματίζονται κάθε χρόνο στο Σοχό,  το Καρναβάλι και το πανηγύρι  των Αγίων Αποστόλων, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Δεσμευόμαστε ότι η διοίκηση του δήμου, θα είναι αρωγός στις διοργανώσεις αυτές, που είναι γνωστές στο πανελλήνιο αλλά και στα βαλκάνια»

Αναφερόμενος ο κ. Αναστασιάδης στο μεγάλο πρόβλημα της σχολικής στέγης επεσήμανε. «Η δημιουργία του ΕΠΑΛ σε συστέγαση με το ΓΕΛ, καθώς και η ενίσχυση των ΓΕΛ ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος κλεισίματος των σχολείων μας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, εξαγγέλλοντας την σύσταση  Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας   και την δημιουργία τριών τοπικών εργοταξίων – αμαξοστασίων, στις δημοτικές ενότητες, τονίζοντας ότι: «Έχουμε την εμπειρία να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις υπηρεσίες του δήμου, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, την συντήρηση των ασφαλτοστρώσεων, την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και των πλατειών».

Απευθυνόμενος στους συνδημότες του τόνισε: «Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Μαζί μεγαλώσαμε, Μαζί συναναστρεφόμαστε όλα αυτά τα χρόνια φιλικά και επαγγελματικά».

Κλείνοντας και καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους, τόνισε: «Εσείς είστε δύναμη μου. Και εσείς είστε αυτοί που θα επισφραγίσετε την την εκλογή μου την επόμενη Κυριακή. Θέλω μαζί, ενωμένοι να δημιουργήσουμε στέρεες υποδομές για το μέλλον αυτού του τόπου και για τα παιδιά μας. Εγώ σας εμπιστεύομαι. Εμπιστευτείτε με και εσείς».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ

Την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή των εργοστασίων στο Καβαλάρι υλοποιεί η ΔΕΑΥΑΛ

Σε σταδιακή αντικατάσταση των προβληματικών δικτύων που δημιουργούν καθημερινές βλάβες τα τελευταία χρόνια προχωρά η ΔΕΥΑΛ. Η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λαγκαδά, με δεδομένο...

Υπογράφηκε σήμερα η Σύμβαση Συνεργασίας του Μεγάρου Μουσικής και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Στην υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας προχώρησαν ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, δίνοντας λύση στο στεγαστικό πρόβλημα της Κ.Ο.Θ Η σύμβαση υπογράφηκε,...

Δήμος Χαλκηδόνος: Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο Δήμος Χαλκηδόνος και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος ενημερώνουν τους δημότες ότι: Εκδόθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 2695, τεύχος Β, της 9.5.2024 η...

Επιστολή «βόμβα» παραίτησης του Προέδρου του Γεωργικού Οργανισμού ΕΛΓΟ «Δήμητρα» Σέρκου Χαρουτουνιάν

Η επιστολή του Σέρκου Χαρουτουνιάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δημοσιεύει αποκλειστικά η εφημερίδα το Documento. Επιστολή «βόμβα» σε Μητσοτάκη από πρόεδρο ΕΛΓΟ: «Αδυνατώ να υπογράφω...

Αναβιώνουν και φέτος τα Αναστενάρια στον Λαγκαδά

Ο Σύλλογος Αναστενάρια Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λαγκαδά αναβιώνουν και φέτος στην διοργάνωση το εθίμου “ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ”. Το έθιμο της πυροβασίας, τα περίφημα...

Βελόπουλος: «Προκαλεί αγανάκτηση η σιωπή της κυβέρνησης, απέναντι στις προκλήσεις Ράμα» video

«Προκαλεί αγανάκτηση η σιωπή της κυβέρνησης, απέναντι στις προκλήσεις Ράμα» αναφέρει σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Στην ίδια δήλωση ο Κυριάκος Βελόπουλος...