Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021
12.9 C
Thessaloniki
Αρχική LagadasPress.gr Το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας κοντά σε οικογένειες και ευπαθείς ομάδες της Θεσσαλονίκης

Το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας κοντά σε οικογένειες και ευπαθείς ομάδες της Θεσσαλονίκης

Το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας κοντά σε οικογένειες και ευπαθείς ομάδες της Θεσσαλονίκης με προσφορά τρόφιμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Φέτος το Πάσχα, το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας βρίσκεται στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και φιλανθρωπικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και εύχεται Χρόνια Πολλά με πράξεις αγάπης.

Πασχαλινά δέματα αγάπης για 450 οικογένειες και προσφορά τροφίμων στην «Εστία Παπαγεωργίου» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

- Διαφήμιση -

Υποστηρίζοντας για μία ακόμη χρονιά το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, η ομάδα του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας προσέφερε τρόφιμα για τα πασχαλινά δέματα αγάπης που μοιράστηκαν το Σάββατο 24 Απριλίου σε 300 και πλέον οικογένειες της περιοχής. Ταυτόχρονα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν για την περίοδο του Πάσχα στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» της Ιεράς Μητροπόλεως.
Πέρα από την πρωτοβουλία αυτή, το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ, προσέφερε πασχαλινά δέματα με προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης στους Ι.Ν. Ιωακείμ & Άννης, Αγίου Γεωργίου και Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Ευκαρπίας, που στη συνέχεια θα δοθούν σε περισσότερες από 140 οικογένειες.

Ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ν. Παπαγεωργίου “Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ” και του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Μαζί με τους εργαζομένους του, το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας στήριξε τον Σύλλογο Φίλων του Γ.Ν. Παπαγεωργίου “Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ”, συμβάλλοντας στο κοινωνικό του έργο και υποστηρίζοντας βασικές λειτουργικές ανάγκες μέσα από την προσφορά ειδών, απαραίτητων για την νοσηλεία των περίπου 250 ασθενών που εξυπηρετεί εβδομαδιαία ο Σύλλογος.
Επιπλέον, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την περίοδο του Πάσχα διέθεσε το Εργοστάσιο στον Σύλλογο Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος στηρίζει άμεσα, οικονομικά και ηθικά, 450 άτομα με ψυχικές ασθένειες και τις οικογένειες τους.
Το Εργοστάσιο προμηθεύτηκε τα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης για όλα τα πασχαλινά δέματα και τις προσφορές από τοπικά καταστήματα και παντοπωλεία της Ευκαρπίας.

Το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας και η ομάδα εργαζομένων του παραμένουν πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, και ειδικά σε εκείνους που χρειάζονται περισσότερη στήριξη, με ευαισθησία και υπευθυνότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες εκατοντάδων συνανθρώπων μας μέσα από την ενεργό συμμετοχή και στηρίζοντας το έργο φορέων και οργανισμών της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − seven =

- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 : Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αίτησης χορήγησης

Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε  ότι, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7, μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport” http://www.aade.gr/mybusinesssupport  παρατείνεται έως...

Η Ανακύκλωση στο Δήμο Δέλτα προχωρά – Απαραίτητη η ενίσχυση με νέους κάδους

Συνάντηση εργασίας είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης με τον υπεύθυνο έργων της Ελληνικής εταιρείας αξιοποίησης ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α), Ιωάννη Κουτσουράκη. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ζήτησε περισσοτέρους...

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 : Πιστώθηκαν 62,7 εκατ. ευρώ σε 20.359 δικαιούχους

Πιστώθηκε χθες στους τραπεζικούς λογαριασμούς 20.359 δικαιούχων του 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 62,7 εκατ. ευρώ. Έτσι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες,...

Συνάντηση Καϊτεζίδη με Καλαφάτη και Αντωνίου

Η αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο της συνάντησης  του Δημάρχου Πυλαίας - Χορτιάτη και προέδρου της ΠΕΔΚΜ Ιγ. Καϊτεζίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Στ. Καλαφάτη  και...

Παράταση των αιτήσεων έως τις 13 Μαΐου για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη, 13 Μαΐου και ώρα 15:00, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και των παρόχων...

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επιδότησης ανέργων με 14.800 € για την δημιουργία νέων επιχειρήσεων

Στις 10 Μαΐου θα ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών, με έμφαση...