Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
16.4 C
Thessaloniki
Αρχική LagadasPress.gr Σε μόνιμες Διακοπές έστειλαν οι Αθλητές τον Γιώργο Τράγκα !

Σε μόνιμες Διακοπές έστειλαν οι Αθλητές τον Γιώργο Τράγκα !

Αποχώρησε και η επιτροπή αθλητισμού από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα. «Οι ανήμποροι και κουρασμένοι ας πάνε μόνιμα σε διακοπές»

- Διαφήμιση -

Προσερχόμενος χθες βράδυ ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας ( ΕΠΣΑ ) κ. Δήμος Κασκαντήρης, στην παρουσίαση του τιμητικού τόμου για την ευρωπαϊκή διάκριση του Παναθηναϊκού ΠΑΟ στο Wembley, αφού συνεχάρη τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και ιδιαιτέρως τον επιμελητή, συγγραφέα και εκδότη του περικαλλούς λευκώματος κ. Άρη Ξηντάρα, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους απάντησε και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης της Συντονιστικής Επιτροπής Αθλητισμού από το κόμμα Τράγκα.

Ο κ. Δήμος Κασκαντήρης δήλωσε:
«Στην τριαντάχρονη συμμετοχή μου ως αντιπροέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ), καθώς και κατά την σαραντάχρονη συνεχή ανιδιοτελή προσφορά μου στο ποδόσφαιρο, υπήρξα πάντα ενεργός και πότε παρατηρητής ή θεσιθήρας ή καρεκλοκένταυρος.
Τόσο εγώ ως πρόεδρος όσο και όλα τα μέλη της Συντονιστικής Αθλητισμού κάναμε υπομονή και περιμέναμε έξι μήνες για να μας ακούσει ο κ. ΤΡΑΓΚΑΣ.

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που με μια ευάριθμη ομάδα πλέον των 50 στελεχών του Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα και όλα τα αθλήματα , προσήλθαμε με ορμή και πίστη και συνυπογράφοντας το καταστατικό του νέου κόμματος το οποίο και κατέθεσε τότε ο Πρόεδρος στον Άρειο Πάγο.
Εμείς είμαστε ουσιαστικά και τυπικά συνιδρυτές του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” μαζί με το Γιώργο Τράγκα καθώς πολλοί άλλοι κομματικοί σχηματισμοί και κινήματα, που έφτιαξαν την ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Πέρασαν από τότε σχεδόν έξι μήνες και μέχρι σήμερα ο Γιώργος Τράγκας δεν κατάφερε να βρει την ευκαιρία να ακούσει έστω και για μία φορά την συντονιστική επιτροπή αθλητισμού και να παραλάβει το προεκλογικό πολυσέλιδο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε με ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τον αθλητισμό.

Συγκροτήσαμε συντονιστική επιτροπή αθλητισμού με πρωταθλητές και επιφανείς αθλητές όλων των αγωνισμάτων» και ο κ. Κασκαντήρης κατεληξε :

« Απεδέχθην την τιμητική πρόταση και ανέλαβα πρόεδρος αυτής της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ επιτροπής.
Πριν 10 μέρες αποφασίσαμε άπαντες από κοινού – ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ – να αποχωρήσουμε, γιατί εμείς ποτέ στην ζωή μας δεν υπήρξαμε θεατές της κερκίδας.
Εμείς πάντα αγωνιζόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν μας αρέσει να πετάμε ή να αφήνουμε τους άλλους να πετούν την μπάλα έξω από το γήπεδο…
Ευχόμαστε καλές διακοπές στην κουρασμένη ηγεσία που είναι κατάκοπη και δείχνει ότι δεν μπορεί τελικά να σηκώσει αυτό το βάρος ή δεν ξέρει να κάνει την μία και μοναδική δουλειά που υποσχέθηκε ότι μπορεί να κάνει… Δηλαδή να βοηθήσει τον αθλητισμό και προπαντός να στηρίξει τους ανατροπείς, του σάπιου πολιτικού μιντιακού συστήματος που καταδυναστεύει την πατρίδα.

Πράγματι η γερασμένη και οξειδωμένη ελίτ, όπως συχνά λέει ο Γιώργος Τράγκας, έπρεπε από καιρό να βρίσκεται σε ….”μόνιμες διακοπές” ώστε να μην καθυστερεί ή φρενάρει εσκεμμένα ή όχι τους πολεμιστές.»

Οι αποχωρίσεις των ιδρυτικών στελεχών από το κόμμα Τράγκα, τον τελευταίο μήνα πέφτουν βροχή,  όπως του Νίκου Καζάκη, του Νίκου Καραχάλιου  των εκπροσώπων του ΔΗΚΙ και φυσικά το τελειωτικό χτύπημα, το έδωσε  πριν δυο βδομάδες, με την αποχώρισή του,  ο ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του κόμματος ο Νίκος Νικολόπουλος.

Η αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ήταν για τον Γιώργο Τράκγα η γροθιά στο στομάχι.
Το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” που παρουσίασε μια φοβερή δυναμική, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και μπόρεσε να στήσει νομαρχιακές επιτροπές σε όλους τους νομούς της Ελλάδος, οφείλετε στην στήριξη του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος” του Νίκου Νικολόπουλου, το οποίο μετράει 10 χρόνια ζωής και διαθέτει σε όλη την επικράτεια στελέχη και κομματικές επιτροπές.

Όταν ο Τράγκας, αποφάσισε να ιδρύσει, το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” και έψαχνε από φίλους και γνωστούς, να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη για να καταθέσει στον Άρειο Πάγο, ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που συγκέντρωσε το 70% των υπογραφών, από στελέχη και φίλους του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος” 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ

Δενδροφύτευση στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Νέας Μαγνησίας

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος δενδροφυτεύσεων που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Δέλτα σε όλες τις κοινότητες και με τη φιλοσοφία: «περισσότερο πράσινο, περισσότερα δέντρα»,...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που προέβαινε σε ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις καταστημάτων

Τέλος στη δράση εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε περιπτώσεις ένοπλων ληστειών σε καταστήματα και διαρρήξεις καταστημάτων, έθεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας...

Στα ΕΠΑΛ και ΣΑΕΚ Κουφαλίων και Αγ. Αθανασίου ο Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας

Στον Δήμο Χαλκηδόνος βρέθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Βούτσινος. Ο κ. Βούτσινος συνοδευόμενος...

Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες του Fly Over – Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής

Αρχίζουν και πάλι τα έργα κατασκευής του Fly Over στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών,...

Επίθεση με γροθιές στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο από πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με...

Ενεργοποιείται από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη

Από σήμερα και έως το Σεπτέμβριο θα είναι ενεργοποιημένη η «Κάρτα του Αγρότη» όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θα διατεθεί στους παραγωγούς...